Witam,również mam problem z firmą Egida.Przedłużyłam swój pobyt do końca miesiąca,informuję o tym Egide 10 jest za wcześnie każą zadzwonic 20 tak tez robię,Pani zapisuję powrót do kraju 30 mówi ,że się do mnie odezwie jak będzię zmiana jest 26 ja dzwonię ,słyszę pytanie czy mam zmianę?,że chce zjechać i takich Pań jak ja mają 20 ,które chcą zjechac na koniec miesiąca,ja informuję,że taka była umowa wcześniej z rodziną niemiecką jak i koordynatorem,że zostaję do końca miesiąca o czym ich informowałam dużo wcześniej,no nic dzwonię do koordynatora i mówię,że zjezdzam 30 zgodnie z wcześniejszą umową ,on ok bedzie zmiana dzień wcześniej,Znów dzwonię do Egidy z wiadomością,że mam zmianę i chcę by zamówili mi busa i kolejny problem dla Pań jak już załatwiłam sobie zmianę to teraz okazuję się,że mało osób jeżdzi z moich terenów i nie mają namiaru na żadnego busa,więc po godz.ja znów do nich dzwonię z numerem busa,bym mogła wrócic,nie dostaję odp.czy jest zamówiony czy nie,za to mówią mi ,żebyśmy się dogadały ze zmieniczką i ich poinformowali,która bedzie miała zapłacone za dzien przy zmianie,ja mam wyjechac o 22 zmieniczka ze mną od rana i której się należa pieniądze za ten dzień.Masakra pierwszy i ostatni raz tą firmą.