amelia [quote=amelia]jess, jess , jesssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3;1 Dziękuję Ci Amelko, za wspólne przeżywanie meczu, a Chłopakom za dastarczenie tylu emocji !!![/quote] A ja Tobie ! Trochę raźniej w dwie!
jolki [quote=jolki][quote=amelia] włączyłam wentylator bo mnie siódme poty oblewają! Ale idą do przodu! Przeżyłyśmy, BRAWO NASI!!![/quote] Dzięki Bogu! Od jutra będę miała satelitę !!!(polską) :D[/quote] Takie luksusy?!? Ja tylko mecz czytałam, niestety
amelia Teraz też czytałam. Zakładają już 3 tygodnie tą satelitę . Mam nadzieję że jutro zrobią, przynajmniej tak obiecali. Może jeszcze tydzień pooglądam, bo w sobotę do domeczku.
amelia Uwaga ! Gramy z Serbami! Na razie dostają w dupę! Oby tak dalej! Kocham siatkówkę! Ale Kuźwa zamontowali mi satelitę i są programy kodowane! I dupa zimna , nie mogę oglądać. Czy ktoś wie jak tu jest z tymi satelitami?
jolki Uwaga ! Gramy z Serbami! Na razie dostają w dupę! Oby tak dalej! Kocham siatkówkę! Ale Kuźwa zamontowali mi satelitę i są programy kodowane! I dupa zimna , nie mogę oglądać. Czy ktoś wie jak tu jest z tymi satelitami? No to dupa zimna i blada. Ale kablówkę masz, i 4 polskie programy w tym TV TRWAM. Poczytamy znowu razem.
amelia [quote=amelia]Uwaga ! Gramy z Serbami! Na razie dostają w dupę! Oby tak dalej! Kocham siatkówkę! Ale Kuźwa zamontowali mi satelitę i są programy kodowane! I dupa zimna , nie mogę oglądać. Czy ktoś wie jak tu jest z tymi satelitami? No to dupa zimna i blada. Ale kablówkę masz, i 4 polskie programy w tym TV TRWAM. Poczytamy znowu razem.[/quote] nie. tylko info 24 :( ale poczytamy! :)
amelia [quote=amelia]Łoj nareszcie remis w 2 secie No wykrakała remis[/quote] ... hehe, krakałam jak w 2-gim secie przegrywaliśmy a potem Kurek zagrał na 20:20 atu masz !!!!! ale nie ma co gderać! będzie dobrze!!!! muszą.......
jolki [quote=jolki][quote=amelia]Łoj nareszcie remis w 2 secie No wykrakała remis[/quote] ... hehe, krakałam jak w 2-gim secie przegrywaliśmy a potem Kurek zagrał na 20:20 atu masz !!!!! ale nie ma co gderać! będzie dobrze!!!! muszą.......[/quote] Zapowiada się wczorajszy scenariusz i druga zarwana noc! Ja tam wierze w naszych!
amelia [quote=amelia][quote=jolki] No wykrakała remis ... hehe, krakałam jak w 2-gim secie przegrywaliśmy a potem Kurek zagrał na 20:20 atu masz !!!!! ale nie ma co gderać! będzie dobrze!!!! muszą.......[/quote] Zapowiada się wczorajszy scenariusz i druga zarwana noc! Ja tam wierze w naszych![/quote] Taaaaak. Ja też.
jolki [quote=jolki][quote=amelia] ... hehe, krakałam jak w 2-gim secie przegrywaliśmy a potem Kurek zagrał na 20:20 atu masz !!!!! ale nie ma co gderać! będzie dobrze!!!! muszą....... Zapowiada się wczorajszy scenariusz i druga zarwana noc! Ja tam wierze w naszych![/quote] Taaaaak. Ja też.[/quote] Ale żeby sędzia ... I co teraz będzie???
amelia [quote=amelia][quote=jolki] Zapowiada się wczorajszy scenariusz i druga zarwana noc! Ja tam wierze w naszych! Taaaaak. Ja też.[/quote] Ale żeby sędzia ... I co teraz będzie???[/quote] ...na razie dają radę ... ech co ja mówię ... na razie?..... dadzą i już!
jolki chyba już nie odrobią Serbowie 22:18 Dali radę! Wiesz Amelia, jak mnie wkurza to czytanie! Chyba kiedyś było więcej do czytania. Teraz to tylko sucha treść. Chyba wykupię cos na następne mecze. Zapraszam Cię, zobaczymy razem.
jolki No i teraz z żabojadami....... :) A ja lubię żabojadów! Córcia moja jest teraz we Franci. Ale i tak nasi są najlepsi!
amelia [quote=amelia]No i teraz z żabojadami....... :) A ja lubię żabojadów! Córcia moja jest teraz we Franci. Ale i tak nasi są najlepsi![/quote] Też nie mam nic na przeciw.... :) ale żabojad , to żabojad..... heheheh to tak aby poszaleć!