smutne jak ktoś dla nadania powagi własnemu zdaniu podaje swój wyuczony zawód, w którym się nie sprawdził...
Basiu miła z czego wyciągnęłaś wniosek ,że bunia 174 się nie sprawdziła w zwodzie ?
To ,że pracujemy w opiece może mieć miliony przyczyn włącznie z ty ,że się lubi tą pracę ;)
To, że się jest otyłm też nie zawsze ma przyczynę w tym ,że się dużo wpitala :)
Napewno na otyłość wpływa przetworzone jedzenie.Chociaż ja znam takich co wpierdzielają fasfudy i są chudzi :) co nie znaczy ,że zdrowi :)
A teraz do rzeczy ,kochana zbyt osobiście traktujesz posty.Nie przyjmujesz do wiadomości ,że ktoś może mieć odmienne zdanie.Zawsze twoje słowo musi być ostatnie...
Basiu , a co w tym złego ,że ktoś myśli inaczej? Nie zawsze dochodzimy do kompromisów zwłaszcza na forum gdzie nie znamy się osobiście....
A na koniec dodam ,że nie mam nic złego na myśli w stosunku do twojej osoby.Nawet powiem ,że z przyjemnością czytam twoje posty.Nie raz się z nich uśmiałam.Jedno co mi przeszkadz to to ,że nie dajesz ludzią myśleć inaczej i od razu oceniasz ich ,ze albo niedouczony, albo pusty itd...
Pozdrawiam i życzę Ci troszeczkę więcej dystansu do siebie.Wrzuć na luz :D :D i pisz :)
Acha i jeszcze jedno teraz przeczytałam mój post i zauważyłam ,że jest w nim pare błendów ale nie będę ich poprawiała .Jestem dyslektykiem a nie głupkiem.Nie mam też programu korygującego błędy.
Piszę na tablecie .Jak ktoś zna program na tableta korygujący błędy może mi podrzucić link.
:D :D