Nie starczylo by 1dnia,aby napisac co zrobila i tak nikt nie uwierzy,bo tak jak piszecie,moje powody moga byc rozne.Ale glownym powodem,jest ostrzezenie innych przed ta Pania.
Jesli chodzi co spotkalo moja zone i mnie rowniez to fakt,ze ta Pani wyzywa od wszystkiego moja zone i pomawia mas o to co wogole nie zrobilismy.Wydzwanie do naszych znajomych i rozpowiada to innym.Oczywiscie jest nam winna pieniadze...ale o tym juz dawno zapomielismy,bo i tak nie odda.My z naszej stronie,nie zrobilismy jej nic.Prosilem ja,aby tylko przeprosila moja zone..nie zrobila tego i nie zrobi.
Ta Pani pracowala pare lat u mojej cioci jako opiekunks.,zarabiajac prawie 4000 zl,teraz ciocia zmarla i zostala odciagnieta od koryta.Po tym co sie stalo zaczela pomawiac moja rodzine i przekrecac wszystko.Nie bede sie dalej rozpisywal...naprawde uwierzcie nam to nie chcec zemsty,tylko przestroga.Bede pisal o tym na wszystkich forach opiekunek,poniewaz jeszcze ten moj koszmar sie nie skaczyl(bo wiem o tym,napewno jeszcze dzisiaj zadzwoni z pogruszkami) i nie chce,zeby ktos ponownie przezywal to co my.
Zdaje sobie sprawe,ze Pani Maria Wrobel przeczyta to co napisalem...i serdecznie bedzie sie smiac z tego...bo glownym jej celem jest dobijanie ludzi i manipulowanie ludzmi.
Obojetnie,mam juz ponad 40 lat i nie jedno widzialem...ale to co teraz mnie spotkalo,przerasta wszystko.
Przestrzegam tylko przed ta Pania