mysle tak dlatego ze sama zmienialam dzidkowi pampersy i nie mial zt ym problemow. no wlasnie wiem ze nie mam tego doswiadczenia zyciowego i o to sie rozchodzi. po prostu chcialabym zeby te wspomniane agencje nieco inaczej patrzyly na takie osoby. czesto wola wybrac pania "z wiekiem'' i brakiem jezyka, niz mlodsza moze nieraz z wiekszym doswiadczeniem i znajomoscia jezyka.
ale dziekuje za twoje opinie mimo wszystko, w koncu te forum jest po to by sie wymieniac spostrzezeniami a nie kłócic:):)
dajcie szanse mlodym równiez:):)
My sie nie klocimy,bo nie ma o co ,tylko wymieniamy informacje:)))
Panie ,ktore latami wyjezdzaja do niemiec ( tak mysle ,ale to moje zdanie) znaja jezyk lepiej niz mlodziez po szkole -dlatego ,ze pracuja w roznych czesciach kraju i ucza sie procz medialnego jezyka niemieckiego ,rowniez dialektow.
Ja nie znam niemieckiego WCALE! ,a mimo to pracowalam w niemczech prawie 9 miesiecy,a udawalo mi sie to dlatego ,ze mam to tzw doswiadczenie,ktore zdobylam wraz z wiekiem:)
Poczytaj wypowiedzi dziewczat ,ktore tu pisza,sa to MADRE BABKI ,ktore na tym zawodzie i wyjazdach zjadly zeby.
Ja jestem im wdzieczna za ich porady i z checia czytam ich wpisy ,zawsze mozna sie czegos dowiedziec ciekawego i nauczyc